Борис Илинов

Финансов директор на Klear

Борис е финансов директор, член на борда на директорите и акционер в Klear, първата българска P2P платформа за кредитиране и инвестиране. Част е от самото създаване на финансовата институция и има над 5 години опит в потребителското кредитиране. Притежава бакалавърска степен по „Финанси“ от Университета за национално и световно стопанство и магистърска степен по „Финансов мениджмънт“ от същия университет.

Klear

Klear е основана през 2015 година от Лоик льо Пишу и Лукаш Лукашевски, двама високопоставени банкови служители, които напускат добре платената си работа, за да създадат една етична и справедлива алтернатива в сферата на личното кредитиране и инвестиране.​Екипът ни е обединен от желанието да бъдем полезни на обществото.Целта ни е да бъдем етичният иноватор в света на финансите, като се стремим не просто да трансформираме финансовата индустрия, а да я променим към по-добро.​Основната ни сила е експертността в управлението на кредитния риск. Имаме дълги години практика в отпускането на кредити и в събиране на просрочени задължения.

Събитието ще се проведе при спазени противоепидемични мерки, въведени на територията на Република България от Министерство на здравеопазването със Заповед № РД-01-748 от 02.09.2021 г. 

© 2021 Всички права запазени