Георги Георгиев

Портфейлен мениджър на Karoll Capital Management

Георги Георгиев е част от екипа на Карол Капитал Мениджмънт от началото на 2008 г. Започва работа като финансов анализатор на фондовите пазари за региона от Източна Европа (специално Русия, Румъния, България, Хърватска) и консултира клиенти, инвестиращи на тези пазари. В компанията за известно време е портфолио мениджър на първия български взаимен фонд, който инвестира в акции – Адванс Инвест. В момента отговаря за инвестициите на глобалните пазари и управлява портфейлите на клиенти на Карол Капитал. Притежава лиценз за инвестиционен консултант от КФН, като преди да започне работа в Карол има опит в структурите на Алфа Финанс Холдинг и Булброкърс.

След дипломирането си в УНСС, където има магистърска степен по финанси, работи в контролинг отдела в централата в САЩ на една от най-големите компании от хранителната индустрия в световен мащаб Крафт Фуудс.

За Карол Капитал

В Карол Капитал управляват регионални фондове с фокус върху Централна и Източна Европа. За глобалните ни решения си партнираме с Schoders – водеща инвестиционна компания с над 200 г. опит и 480+ млрд. евро активи под управление.

Събитието ще се проведе при спазени противоепидемични мерки, въведени на територията на Република България от Министерство на здравеопазването със Заповед № РД-01-748 от 02.09.2021 г. 

За нас

MoitePari.bg е българският финансов пътеводител, чиято мисия е да подпомага потребителите в намирането на най-добрите финансови продукти на пазара. 

Контакти

info@moitepari.bg

© 2021 Всички права запазени