Цветослав Цачев

Главен инвестиционен консултант, ЕЛАНА Трейдинг

Цветослав Цачев е главният инвестиционен консултант на ЕЛАНА Трейдинг от 2015 г. с фокус върху инвестиционни консултации, прогнози, обучение и образователни проекти. Преди това в продължение на 10 години е ръководител на отдел „Анализи” в посредника. Има близо 20 години опит в сферата на инвестициите на финансовите пазари. Завършил е Макроикономика в Университета за национално и световно стопанство, София. Лицензиран е за инвестиционен консултант от Комисията по финансов надзор

Ивайло Пенев

CFA, MBA – Ръководител отдел „Управление на активи“ и член на СД на УД ЕЛАНА Фонд Мениджмънт

Ивайло Пенев е член на Съвета на директорите на ЕЛАНА Фонд Мениджмънт и ръководи отдел „Управление на активи“ в компанията. Той е с 20 години опит в сферата на управление на инвестиции на финансовите пазари. Притежава магистърска степен по Финанси с профил „Банково дело“ от Университета за национално и световно стопанство в София, MBA степен от Vienna University Executive Academy с изнесено обучение в Harvard University.  Има лиценз за инвестиционен консултант от Комисията за финансов надзор и CFA (сертифициран финансов анализатор). 

ЕЛАНА Финансов Холдинг

ЕЛАНА Финансов Холдинг е с история от 30 години в управлението на инвестиции на вложители, трейдъри и компании.  Групата включва най-старият инвестиционен посредник ЕЛАНА Трейдинг,  едно от първите управляващи взаимни фондове дружества ЕЛАНА Фонд Мениджмънт, както и консултантската компания за европейски проекти ЕЛАНА Инвестмънт.  Компаниите от ЕЛАНА Финансов Холдинг са получили признание за качеството на продуктите и обслужването си чрез 73 национални и международни награди за 30 години.

Специални бонуси от ЕЛАНА Трейдинг за регистрираните участници в EXPO MoitePari 2021

Всички регистрирани участници в EXPO MoitePari 2021, което ще се проведе от 18 до 20 ноември 2021 г., ще получат специални бонуси от ЕЛАНА Трейдинг, които могат да ползват до края на годината. 

От 18 ноември до 31 декември 2021 г. всеки участник в събитието, който подпише договор за ползване на услуги на ЕЛАНА Трейдинг, ще получи следните отстъпки от комисиони при инвестиции в български, европейски или американски акции, както и специална услуга при валутна търговия:

  • 50% отстъпка в комисионите за сделки с български акции в платформата ELANA BG Trader до 31 декември 2021 г. – само 0.3% за сделка вместо 0.6% ;
  • Преференциални комисиони при сделки с акции на борсите в САЩ в платформата ELANA Global Trader до 31 декември 2021 г.:  само USD 0.016 за акция и минимална комисиона USD 7;
  • Преференциални комисиони при сделки с акции от борси в Европа в платформата ELANA Global Trader до 31 декември 2021 г.: само 0.09% за акция и минимална комисиона EUR 7;
  • Безплатна консултация от 45 минути за инвестиционния си портфейл с Цветослав Цачев, главен инвестиционен консултант в ЕЛАНА Трейдинг;
  • Подписалите договор за валутна търговия на платформата Forex359 ще получат до 31 декември 2021 г. специална услуга – 24 часа мониторинг на сметката за търговия и активна комуникация относно грешки, допускани при търговията и тяхното коригиране.

ПРОМО КОД:  MOITEPARI

Как да ползвате бонусите:

След като подпишете договор с ЕЛАНА Трейдинг , моля изпратете имейл на адрес moitepari@elana.net с текст: „Моля да активирате промокод MOITEPARI на клиент /Вашите три имена/, клиентски номер /номер/“. 

Събитието ще се проведе при спазени противоепидемични мерки, въведени на територията на Република България от Министерство на здравеопазването със Заповед № РД-01-748 от 02.09.2021 г. 

За нас

MoitePari.bg е българският финансов пътеводител, чиято мисия е да подпомага потребителите в намирането на най-добрите финансови продукти на пазара. 

Контакти

info@moitepari.bg

© 2021 Всички права запазени