Юлиан Софрониев

Основател и главен изпълнителен директор на BIODIT 

Юлиан е успешен предприемач с повече от 20 години опит в бизнеса, продажбите, мениджмънт, стратегическо развитие и инвестиции. Понастоящем е главен изпълнителен директор на BIODIT, високотехнологична българска компания, която разработва и произвежда най-съвременните системи за сигурност, контрол на достъпа и работното време, базирани на биометрична идентификация.

Юлиан е набрал повече от 1,7 милиона евро за компанията BIODIT, която има множество международни награди за своите иновативни продукти. Мисленето извън рамките на Юлиан довежда до подготовката на компанията за първичнона публично предлагане на акции и BIODIT става първият технологичен стартап в България, който реализира ППП-не на пазара за растеж “ BEAM” на БФБ.

Юлиан е и собственик на две от водещите застрахователни посреднически компании в България – Brand INS и Brand Affinity Management Service, които той изгражда от нулата. На 25-годишна възраст и преди основаването на BIODIT, Brand Ins и Brand Affinity, Юлиан става най-младият директор на автомобилно застраховане в България, заемайки  тази позиция в ЗАД „Армеец“. По време на неговия мандат той успява да изгради успешен екип, който да изведе ЗАД „Армеец“ до челното място в автомобилното застраховане в България, реализирайки над 1 000% ръст в приходите.

Юлиан Софрониев е сред първите българи, станали част от глобалната мрежа Endeavor, която избира и подпомага предприемачи с идеи да се разраснат бързо на международния пазар. Той споделя опита и визията си, като лектор на технологични и мотивационни събития, както и е ментор на следващо поколение от основатели. Предава уменията си като предприемач на ученици от елитна столична гимназия в рамките на инициативата Teenovator. Негова страст са технологиите, стартиращите фирми, инвестициите и е активен ангел инвеститор.

BIODIT

BIODIT е водеща високотехнологична компания, специализирана в разработването и производството на най-съвременните биометрични системи за контрол на достъпа, сигурност и работно време. Нашите системи се състоят от иновативни устройства, съчетаващи най-новите технологии за идентификация и разпознаване на самоличности чрез пръстови отпечатъци. Поради спецификата на технологията, никой не може да прехвърля, копира или краде пръстови отпечатъци, което прави нашите системи най-надеждни на пазара. Сензорите за пръстови отпечатъци са одобрени от ФБР и се използват в над 60 държави.

Събитието ще се проведе при спазени противоепидемични мерки, въведени на територията на Република България от Министерство на здравеопазването със Заповед № РД-01-748 от 02.09.2021 г. 

За нас

MoitePari.bg е българският финансов пътеводител, чиято мисия е да подпомага потребителите в намирането на най-добрите финансови продукти на пазара. 

Контакти

info@moitepari.bg

© 2021 Всички права запазени